Julie Ellinor er navnet på en ung kvinde, som i morgen udgiver sin debutsingle “Voyage”. I dag præsenterer vi musikvideoen til selvsamme nummer. 

Danske Julie Ellinor er et nyt skud på stammen i singer/songwriter-genren. I morgen udgiver hun sin debutsingle “Voyage”, som handler om at være vidne til en anden persons flugt og søgen efter noget nyt eller anderledes i livet. Teatergruppen Teater CIRCONFLEX står bag musikvideoen, som vi, helt eksklusivt, kan vise i dag.

Læs også  Sunflower Bean lyser fredagen op med den nye single "Twentytwo"

Ellinor udtaler om tanken bag musikvideoen, som viser to rastløse mennesker i storbyen:

“Vi går så meget i de samme mønstre og foretager os de samme ting, men nogle gange har man brug for at afreagere eller få opsamlet nye følelser. Ideen er at vise nogle unge, der tager væk fra byen, hvor der er plads til at få afløb og plads til de store armbevægelser.”

Læs også  Janelle Monáe annoncerer nyt album med to singler og tilhørende videoer

Musikken drager klare paralleller til Tina Dickows moldominerede univers med en enkel besætning, der centrerer om Ellinors guitar. I omkvædet høres en blanding af folk- og countryelementer, der sammen med Ellinors bløde vokal og lange toner, sætter en længselsfuld stemning.

Se musikvideoen til “Voyage” lige her:

Julie Ellinors debut-EP udkommer den 17. marts 2017.