Foto: Lily B

Den engelske sangskriver Bruno Major udgiver i dag sin nye single, den bastunge, tilbagelænet og underspillet “Second Time”.

Bruno Major er navnet på en sanger og sangerskriver fra det nordlige London, som tidligere har annonceret, at han vil udgive en serie af singler, der vil udkomme en gang hver måned. I dag har han udgivet det seneste skud på stammen, den smooth single “Second Time”, som er en af kunstnerens yndlingssange, også selvom den originalt er skrevet af en af Bruno Majors venner, Johnny Lattimer.

Læs også  Bæst - Det Umulige Rum

“Second Time” er tilbagelænet, underspillet og har et meget interessant musikalsk udtryk, hvor moderne teknologi og mediering i form af blandt andet skarpe ‘cuts’, er tydelig i produktionen, samtidig med at det ikke tager over, men i stedet bruges som et bevidst virkemiddel til at skabe en særlig lyd. Den interessante, særlige lyd skabes i samspil med det folkede udtryk, som også er til stede, og som primært findes hos den akustiske guitar, kompositionens akkordiske og melodiske opbygning, som også trækker på inspiration fra jazzen, og Majors nærværende, lækre vokal.

Læs også  VIDEO: Sofasession med ESPICHICOQUE

Bruno Major siger selv om sangen:

“Som sangskriver har jeg det privilegium at få lov at høre en masse musik, som endnu ikke er blevet udgivet, og nogle som, af en eller anden grund, aldrig bliver udgivet. Folk sidder inde med så meget kunst, som måske aldrig ser dagens lys. Johnny Lattimers “Second Time” havde indflydelse på mig, og forbliver en af mine favoritsange nogensinde. Det er en forbrydelse af verden aldrig har hørt den, så jeg er beæret over, at jeg har fået Johnny’s velsignelse til at være den første kunstner til at indspille den. Jeg håber den bringer dig lige så meget glæde, som den har bragt mig.”

Læs også  Badesøen Festival er nu klar med det fulde koncertprogram

Vi er helt vilde med “Second Time”, som du kan lytte til og elske lige her: