Foto: PR

Den danske elektroniske artist Elias Segujja er klar med singlen “Budget”, der er lavet i samarbejde med rapperen Yungest. 

Med inspiration fra kunstnere som Kaytranada og Mura Masa, har danske Elias Segujja udgivet nummeret “Budget”. Nummeret er laidback og groovy, og den londonboende rapper Yungest bidrager med frisk og quirky rap på tracket. “Budget” er den anden single, som Elias Segujja deler, og han fortæller følgende omkring nummeret:

Læs også  Blue Foundation ude med ny imponerende musikvideo som optakt til kommende EP

”Jeg var blæst bagover, da jeg første gang hørte Yungest stemme på hendes Soundcloud – så jeg fik hende i studiet og der var øjeblikkelig god stemning og kemi, der resulterede i dette track. Hendes stemme og flow er skrøbeligt, men skarpt og frækt, der skaber den her stærke attitude som jeg sjældent hører i rappere – hun bliver ved med at forbløffe mig i studiet”

Elias Segujja er et nyt skud på stammen af elektroniske musikere, og med en stil inspireret af hiphop og R’n’B, har han skabt en personlig lyd. Elias er klart et navn, som man skal holde øje med fremover. Lyt til hans nyeste nummer “Budget” lige her.

Læs også  Red Lama-interview og eksklusivt albumstream på "Motions" forud for release