Foto: Dúné // PR

Den 4. maj åbner der en ny stor udendøresscene i København på Refshaleøen, og Dúné har fået æren af at spille åbningskoncerten. 

Den 4. maj kan du opleve en helt unik akustisk koncert med det danske band Dúné, når de åbner Halvandets nye store udendøresscene. I den skjulte oase på spidsen af Refshaleøen i København åbner der i næste måned en ny stor scene med plads til intet mindre end 1200 publikummer. Over 13 torsdage i løbet af foråret og sommeren vil Halvandet fyldes op af lækker musik i genrerne pop, hiphop, jazz og soul, og der vil både være etablerede og upcoming navne på plakaten. De danske darlings fra Dúné har meldt ud, at de allerede glæder sig utroligt meget til at åbne Halvandet med en speciel akustisk koncert, og at de lige nu går og brygger på, hvilke sange som de skal have med til åbningskoncerten.

Læs også  Superorganism er ude med ny single fra det kommende debutalbum

Halvandet har i mange, mange år været en vaskeægte københavnerdarling, og hver sommer valfarter byens folk til den afsides ø med den smukke udsigt for at sole sig og få en kold drink. Sidste år fik Halvandet fire nye ejere, og de har givet stedet en ordentlig opgradering. De har renoveret det 6500 kvadratmeter store areal, der både huser Kabelhallerne, Strandbaren og Restaurant Hal(v). Sidste år fik stedet en godkendt badezone, så nu kan man også tage en lækker, kølig dukkert i havnebassinet mens musikken spiller. Bo Winther Petersen, der er en af de nye ejere af Havandet, fortæller om den nye scene:

Læs også  Blue Foundation ude med ny imponerende musikvideo som optakt til kommende EP

 

”Vi har konstateret, at der er få open air livescener i København. I lokalplanen er Halvandet et af de få steder i byen, hvor det rent faktisk er tilladt at afholde open air koncerter. Derfor var det oplagt, at vi tog denne opgave på os. Vi har selv en passion for musik og glæder os til de mange dejlige aftener med fede koncerter af høj klasse., som vi skal have, mens solen går ned over vores lille oase.”

Den nye scene vil kunne tildækkes, så hvis det danske vejr opfører sig præcis som det plejer, så er der stadig mulighed for at opleve koncerterne på Halvandet. Resten af koncertprogrammet vil blive offentliggjort inden for de næste par uger.

Læs også  PREMIERE: ROXY JULES ude med første single og video inden kommende fjerde album