Foto: PR

Vil du vide, hvad der kræves af dig som musiker for at slå igennem med din musik og hvordan du kommer ud at spille på spillesteder og festivaler landet over? Kurset Innovative Artist Academy, som finder sted både i Roskilde og Aarhus, giver dig nogle redskaber, der kan hjælpe dig på vej til at opnå drømmetilværelsen som professionel udøvende musiker. 

Innovative Artist Academy er et ambitiøst karrierefremmende forløb, der tager udgangspunkt i dig som udøvende musiker og introducerer dig til den danske musikbranche. Du vil gennem kurset stifte bekendtskab med etablerede kunstnere og branchefolk, der til dagligt arbejder bag- og på scenen, og få et indblik i hvad der skal til for at gøre sig særligt bemærket i den jungle, musikbranchen kan lade til at være.

Læs også  FORPREMIERE: Velovervejet dansksproget poesi på ny single fra Bæst

Kurset forløber over syv ‘moduler’, som fokuserer på kompenteceudvikling indenfor blandt andet sangskrivning, artist branding, marketing og social media strategier. Innovative Artist Academy undervises af branchefolk, fra blandt andet nogle af Danmarks største booking- og managementbureauer og pladeselskaber, og musikere, med lange karrierer bag sig og imponerende CV. Blandt andet kan du du møde Simon Mark Sørensen, som har en baggrund hos Universal Music, hvor han har været involveret i en lang række musikudgivelser fra selskabets helt store danske kunstnere og i dag er multi-iværksætter og manden bag det danske konglomerat B Group.

Læs også  Ugens Uimodståelige // Uge 7

Med et karriereforløb hos Innovative Artist Academy sikrer du dig de bedste forudsætninger for dig selv som udøvende kunstner i et virvar af musikbranche, og du får samtidig styrket dit netværk. Martha Maj, som i dag er udøvende musiker og tidligere kursist fortæller:

At have været en del af Innovative Artist Academy har åbnet en hel ny verden – jeg har fået et ufatteligt stort billede af, hvad det vil sige at skulle bevæge sig som artist i musikbranchen, blandt andet hvad man kan forvente af andre og af sig selv. Derudover møder man de sødeste lærere, ‘drømmere’ og kreative hoveder, der viser interesse i at lære fra sig, hvilket er enormt inspirerede. Jeg ville virkeligt ikke have været foruden.“

Læs også  Courtney Barnett annoncerer nyt album

Har du fået blod på tanden, så læs meget mere om kurset her. Ansøgningsfristen for både Aarhus og Roskilde er fredag den 28. april 2017.