Drømmer du om en hverdag i musikindustrien?

Drømmer du om en hverdag i musikindustrien?

Foto: Pexels

Går du med en music manager i maven, men mangler de tilstrækkelige redskaber til at komme i gang og et netværk at engagere dig med?

Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life,” lyder et kendt citat, som du højst sandsynligt er stødt på engang eller to i dit liv, og som nok afspejler drømmen for de fleste.
En af måderne at jagte idealet på, er ved at kombinere sin største passion med sit arbejdsliv, og det er med præcis det udgangspunkt, at mange mennesker er endt i musikindustrien – om det er som artist, manager, festivalarrangør, A&R, inden for radio, marketing eller noget helt andet.

Læs også  Drømmer du om en fremtid i musikbranchen? Musikbrancheforløbet Innovative Music Management er nu åben for ansøgninger

Men det er nemmere sagt end gjort, for selvom passionen er let at spore hos de fleste, ligger indgangen til den til tider komplicerede branche sjældent lige for.

Én af måderne at orientere sig i industriens mange facetter på, er ved at få rådgivning indefra, og, måske vigtigst af alt, ved at opbygge et netværk, som er alfa og omega i en branche som musikbranchen. Sådan en mulighed tilbyder Music Management-forløbet Innovative Music Management. Over syv undervisningsgange præsenteres du for nye retninger inden for musikbranchen, vejledt af forskellige, erfarne spillere fra den danske industri, formidlet i øjenhøjde til dig og dine medkursister og kommende netværk.

Læs også  Christine and the Queens udgiver dragende musikvideo til sangen "La Marcheuse"

Modulerne bærer titler som Idé & Konceptudvikling, Musikaftaler og PR, Marketing & Sociale Medier i Musikbranchen, og tidligere undervisere tæller ansatte fra organisationer som Universal Music, NorthSide, Red Bull Danmark, Roskilde Festival, og VOLUME.

Om forløbet fortæller tidligere kursist, Zofie Winther:

Alle, der gerne vil have en dybere forståelse for musikbranchen og nogle af de faktorer, der gør sig gældende, burde starte med at melde sig til Innovative Music Management. Der findes ikke noget mere motiverende end en gruppe folk med delte interesser og ambitioner krydret med top engagerede og inspirerende undervisere.

Læs også  Danske Selma Judith slipper den ærlige debutsingle "Kind of Lonely" med den tilhørende intime musikvideo

Forløbet løber af stablen i både Roskilde og Aarhus med start den 18. august, og ansøgningen sender du afsted via hjemmesiden her, hvor du desuden kan orientere dig nærmere om de specifikke moduler, tidligere undervisere, flere udtalelser, blogindlæg og meget mere.