Down the Drain Group ansætter kommerciel chef

Down the Drain Group ansætter kommerciel chef

Foto: Stemningsbillede fra NorthSide Festival // Morten Rygaard

Ådalen i Aarhus omdannes i dag til NorthSide Festival, og løber frem til og med lørdag. I kølvandet på festivalens afvikling meddeles det, at Down the Drain Group har ansat en ny kommerciel chef.  

I midten af april blev det meddelt, at den tyske virksomhed FKP Scorpio Konzertproduktionen GmbH havde solgt sine andele i festivalerne Tinderbox og Northside til Down the Drain Group, der ligeledes er majoritetsejere af Beatbox Entertaintment, Kosmos Festival og Haven Festival. I dag kan koncernen meddele ansættelsen af en ny kommerciel chef, med henblik på at styrke deres fremtidige samarbejde med det danske erhvervsliv. Den 31-årige Helena Rudolph, der tidligere har betrådt stillingen som Head of Marketing i LEGOLAND, er blevet rekrutteret til foretagendet, netop på baggrund af hendes erfaringsmæssige grundlag. Down the Drain CEO, Brian Nielsen, udtaler følgende:

“Down The Drain koncernens eksplosive vækst de senere år har skabt et behov for en forstærket indsats omkring vores brands. Vi har et stort ønske om at forstærke partnerskaberne med erhvervslivet i Danmark. Helena kommer med en bred vifte af erfaring indenfor marketing og branding, og hun kommer til at stå i spidsen for denne satsning. Hun har på ganske få år og på imponerende vis skabt sig en flot erhvervskarriere i LEGOLAND, og vi ser rigtigt meget frem til at få hende med ombord.”

Den nyansatte Helena Rudolph stemmer i, og tilføjer:

“De resultater som Down The Drain har skabt på den danske festival- og koncertscene, er imponerende. Det er en virksomhed funderet på stærke og positive værdier, og de er i rivende udvikling. Så jeg glæder mig helt exceptionelt til at stå i spidsen for videreudviklingen af det kommercielle ben. Fokus bliver blandt andet på at styrke partnerskaber og co-brandingsamarbejder, samt at sikre en fortsat positiv udvikling af de respektive brands. Og så begejstrer det mit aarhusianerhjerte, at rejsen starter med byens hjertebarn, NorthSide.”

NorthSide 2018 løber som sagt af stablen i dag, og afvikles frem til og med den 9. juni i Ådalen ved Aarhus.