Foto: Rune Ekelund

Distortion står for døren og lægger ud med at indtage gaderne på Nørrebro. Vi guider til fem af onsdagens streetparties, du ikke må gå glip af. 

Uncensored Hiphop Scenen – Sortedams Dosseringen 

Uncensored Records står bag dette streetparty, der finder sted ved søerne ved Sortedams Dosseringen. Uncensored scenen byder i år på et stærkt line-up i hiphoppens tegn, der blandt andet byder på Østkyst Hustlers, Binær, Artigeardit og denne Ugens Upcoming MONTI. Til eventet lover Uncensored Records også, at der vil være merchandise give-away til publikum, billige øl og en masse overraskelser! Værterne siger selv, at “det er ren tortur at være andre steder til Distortion, når man kender til Hiphop Scenen! Så inviter alle jeres homies og flygirls“. Med andre ord: Der er dømt ægte hiphop-get down når Uncensored indtager Distortion.

Læs også  Tivoli afslører stærkt program: Hold Lillefredag på Orangeriet med hele 23 acts

Free Palestine – Café Mellemrummet på Ravnsborggade

For syvende år i træk stiller Café Mellemrummet en scene op på Ravnsborggade og inviterer til fest under navnet “Free Palestine”. De præsenterer igen i år en række spændende upcoming bands og lover, at der også vil være lækre øl at finde lige i nærheden. Bag Café Mellemrummet står Mellemfolkeligt Samvirke, der kæmper for opretholdelsen af menneskerettigheder. I år kan Mellemrummet præsentere ingen ringere end Guldimund, Motorique, Farveblind, The Chairman og Masasolo.

Panum Street Party – Blegdamsvej 18 

Det store Panum Institut sørger endnu engang for en ordentlig Distortionfest på Blegdamsvej. De byder i år på friske daiquiris og DJ’s en masse. Line-uppet er en blanding af DJ’s og livesets, og så præsenterer Panum en lang række af deres egne resident DJ’s – blandt andet Callesen, Arleth og Too Late. Til gadefesten kan du opleve progressiv, elektronisk pop med den upcoming sangerinde PAU. Også den internationalt anerkendte DJ Martin Jensen kommer forbi og spiller hits som “All I Wanna Do” og “Solo Dance”. Der er dømt ægte dansefest, når Panum indtager Blegdamsvej.

Læs også  MONTI slipper knivskarp dobbeltsingle og musikvideo til "Let it Flow & $igns"

Hypetrade x PUMA x ARCH – Nørrebrogade 72 

Hypertrade, PUMA og ARCH har slået pjalterne sammen og præsenterer i år den største scene på Nørrebro. Du kan finde scenen 150 meter fra Nørrebros Runddel, når showet sparkes i gang af Natali Barbín kl. 16.00. På scenen kan du blandt andet opleve liveoptrædende med Mads Langer og Emil Kruse og et enormt DJ line-up med blandt andre DJ. E.D.D.E.H, Eloq og Emil Lange. Der er selvfølgelig afterparty på ARCH til dem, der fester videre efter kl. 22.00.

Læs også  Guldimund er tilbage med kærlighedsberusende single og video

M2L Legacy x For Evigt Hip Hop – Nørrebrogade 11-13 

Der er old school gadefest i hiphoppens tegn med M2L Legacy og For Evigt Hip Hop på Nørrebrogade i år. De lover stor scene og – med egne ord – et vanvittigt lyd- og lysshow. Der bliver solgt øl, drinks og shots i baren, og der er intet mindre end 22 navne på programmet. Du kan blandt andet opleve Katie Keller, Mund De Carlo, David Dieu og Artigeardit. Der vil også blive afholdt semifinale i For Evigt Hip Hops talentkonkurrence, hvor de 10 semifinalister vil optræde med deres indsendte sang.