Foto: Marie Gossé

Den 20. oktober er Indie- og Electropop-bandet Broen aktuel med deres debutalbum “I <3 Art” gennem det britiske pladeselskab Bella Union. Forud for dette har de nu smidt deres single “Time” på gaden. 

Broen er kendt for deres grandiøse og glitrende live-shows, fyldt med kostumer og farver, der åbner op for en helt ny, fantastisk verden.
Med deres nye nummer “Time” opbygger de en stemning af elektroniske synths, pulserende basmønstre og en legende og svævende vokal.

Læs også  Blue Foundation ude med ny imponerende musikvideo som optakt til kommende EP

Anja Lauvdal, som spiller synth i bandet, fortæller til musikmagasinet Clash Music, hvordan positive ting eller oplevelser i samfundet tit misforstås som at være mindre vigtige end de negative og seriøse. Dette vil bandet gøre op med, og de sætter fokus på hvordan musik kan være en stor hjælp til at finde ens egen personlige glæde.

Læs også  NORDISKE HITS // Uge 8

Da de udgav deres anden single “You (Detective)” skrev vi, hvordan deres musik eksperimenterer med den vante tilgang til popmusik, og “Time” er ligeledes et sammensurium af genrer som disco, pop og lofi.
Bedøm selv og lyt til den elektroniske og drømmende single her: