Foto: PR

Den 29. juli afholdes den nye endagsfestival, BADESØEN, for første gang. Det er både en musikfestival og en hel særlig udflugtsdag til et vandland… I dag føjer festivalen tre nye musiknavne til festivalprogrammet.

Tidligere i marts kunne vi dele nyheden om en ny storkøbenhavnsk endagsfestival, BADESØEN, som arrangeres i et samarbejde mellem den eksperimenterende internetradio The Lake, spillestedet Forbrændingen og kulturlaboratoriet Prxjects by Mercedes Benz. Festivalen afholdes ved en perle af et badeland, som ikke er synderligt kendt af andre end de lokale i Albertslund og omegn, hvor oasen ligger. Den 29. juli 2017 afholdes festivalen for første gang, og er altså både en musikfestival og en hel særlig udflugtsdag til et vandland. Du kan også opleve små overraskelser i form af performances, minikoncerter og gæster i studiet hos The Lake, der live-transmitterer imellem koncerterne.

Læs også  VIDEOPREMIERE: Børnetegningerne bliver levende på Got No Filters nye single

I dag har arrangørerne løftet sløret for tre nye musiknavne, som vil joine The Savage Rose og Peter Broderick sings Arthur Russell. De nye navne er: Den alternative poetiske poptrio Skammens Vogn, som lige nu er aktuelle med deres fjerde album Sukaley! og desuden har lovet både ekstra guitarist og korsanger til anledningen; det svenske syrerockband Dungen, som vil forsøge at fremmane fjergalaktisk jazz, skrigende guitarriffs, tværfløjte og uforglemmelige melodier; Ghanesiske King Ayisoba, som mestrer det to-strengede traditionelle instrument kologoen, og skriver sanger om fornemmelsen af fortiden og nutiden. King Ayisoba kommer til BADESØEN med sit farverige femmandsband med både dansere og musikere.

Læs også  Funklende nyt singleudspil fra Vera: Lyt til "Diamonds"

De optrædende offentliggøres løbende og mange flere vil komme til. Læs meget mere om festivalen lige her.