Foto: Tom McKenzie

Den nye danske duo Vesper er klar med en flot musikvideo til deres single “End It Starts”, inden deres selvbetitlede debut-EP udkommer i morgen. 

Den danske duo Vesper er klar med en musikvideo til deres anden single “End It Starts”. Tidligere har duoen udgivet sangen “Hollow”, og på fredag den 21. april er de klar med deres selvbetitlede debut-EP. Vesper består af Mikkel Sönnichsen og Nana Odderskær, der sammen laver forførende og mørk musik, der kredser om kærlighed, eufori og begær. Omkring projektet forklarer sangerinden Nana Odderskær:

Læs også  Ugens Uimodståelige // Uge 7

“Jeg tror på skønheden i fejlen, perfektionen i detaljen og at de bedste historier bygger på modsætninger. Jeg befinder mig godt hvor kant og undergrund møder perfektion og eksklusivitet. Håndværk, æstetik og detalje er uundgåelige komponenter i en sang, og lige så vigtige er nysgerrighed og modet til, at kunne vende det hele på hovedet og sætte elementer sammen på ny. Det er i mine øjne her kunsten opstår.”

Vesper er det latinske ord for aften, og bandets lyd kendetegner overgangsfasen mellem nat og dag, mellem to ekstremer, både i deres lyd og i deres live performance. Når debut-EP’en udgives i morgen, udgiver duoen senere samme aften en anden version af EP’en med titlen “Nox”. “Nox” indeholder nattelige versioner af EP’ens numre, og er perfekt til en mørk klub-setting.

Læs også  Funklende nyt singleudspil fra Vera: Lyt til "Diamonds"

I aften holder Vesper releasefest på Jolene i Kødbyen, og du kan også opleve duoen live på Rust den 28. april og til SPOT Festival den 5. maj.