Foto: Audun Selnes

Er du træt af forsinkelser på den offentlige transport eller kø på motorvejen? Er det igen begyndt at regne, netop som du træder ud af døren? Bliver din kæde ved med at hoppe af på cyklen?
Der kan opstå mange problematikker, når man er på farten, men med Darling Wests “Traveller” bliver det hele lidt nemmere at håndtere.

Den norske trio Darling West har udgivet en ny single, og titlen “Traveller” passer umådeligt godt til den stemning og mentale tilstand, man knytter til nummeret. Det er som at være en rejsende, som er på vej et sted hen, men uden at have travlt. Hverdagens stress og jag bliver gemt væk, og de blide toner af folkguitar og bløde vokaler giver det mest afslappende output, du kommer til at høre i dag.

Læs også  Red Lama udsender gribende musikvideo forud for albumudgivelse og releasekoncert

“Traveller” er udgivet med en tilhørende musikvideo, som du kan se herunder. Videoen er selvfølgelig også fyldt med stemningsbilleder fra forskellige rejser, alt sammen helt roligt og langsomt bevægende. Det hele er i point of view, så man rigtig kan leve sig ind i den drømmende tilstand, man kan opleve, når man er en ‘traveller’. De forskellige billedescenarier foregår både på land, til vands og i luften. Videoen er nærmest terapeutisk og en god substitut for en reel rejse, hvis man bare lige skal have sit “komme-væk-fra-alt-det-derhjemme”-fix.

Læs også  Drew debuterer med den sjælfulde single "Keeping Up"

Darling West blev dannet i 2014, er baseret i Oslo og består af Mari Sandvær Kreken, Tor Egil Kreken og Kjetil Steensnæs. Generelt kan man kalde deres musik for americana og folk, som centreres om trioens vokaler og deres klimten på diverse strengeinstrumenter, både guitar, banjo og mandolin.

Bandet udgav Winter Passing i 2014, en plade som blev nomineret til Spellemannprisen (den norske pendant til en Grammy), og sidste år vandt deres album Vinyl and a Heartache rent faktisk prisen. I dag har de smidt den her single, som bestemt fortjener et lyt og et kig. Uanset om du så er på farten eller tager en slapper derhjemme.

Læs også  LUI HILL ude med flot livevideo til debutsinglen "5000 Miles"