Foto: PR

Den 12. maj udkommer M.I.L.Ks debut-EP, og du kan allerede høre en smagsprøve nu i form af den nye single “When You Feel Good”. 

Der er dømt groovy sommervibes på den nye single fra den danske sanger M.I.L.K. Singlen hedder “When You Feel Good” og er førstesinglen fra en kommende EP. EP’en vil ikke blot indeholde seks nye sange, men samtidig også seks tilhørende videoer. Der vil i forbindelse med udgivelsen af debut-EP’en også blive lavet en fysisk videoinstallation, og en audiovisuel udstillingstour med stop i større byer rundt i Europa. Debut-EP’en har titlen A Memory of a Memory of a Postcard, og den udkommer den 12. maj. EP’en er blevet til ved siden af M.I.L.K’s arbejde med videoer, hvor han blandt andet har lavet videoer for Blondage, Liima og Soleima. M.I.L.K forklarer forbindelsen mellem det visuelle arbejde og hans musik:

Læs også  Superorganism er ude med ny single fra det kommende debutalbum

“Når jeg skriver mine sange starter jeg altid fra noget visuelt. Tit er det en form for mental scene eller et scenarie, som jeg prøver at indfange og nuancere igennem musikken. Det hjælper mig til at finde det rigtige rum for sangen. Og så hjælper det mig når jeg arbejder sammen med nye producere. For mig er musik enormt svært at beskrive, hvorimod en scene eller et mentalt rum er langt nemmere at sætte ord på og blive enig om – specielt hvis man arbejder med folk fra en anden musikalsk baggrund eller kultur. Derfor laver jeg for det meste moodboards osv med visuel inspiration, som jeg så sætter mine producere og samarbejdspartnere ind i. Jeg tror det er et levn fra mit arbejde med film og dokumentar, men det virker for mig.”

Læs også  SINGLEPREMIERE: Eerie Glue på banen med "Endorphins"

Manden bag M.I.L.K hedder Emil Wilk og er en københavnbaseret sangskriver og producer. Han har skabt en unik elektro-funk lyd, der er i stil med kunstnere som Jungle og Jai Paul. M.I.L.K har fået stor hype i mange internationale musikmagasiner, og det er en længeventet debut-EP, der udkommer den 12. maj. Nu er førstesinglen fra EP’en ude i form af den sommerlige og funky “When You Feel Good”.

Læs også  SHERPA annoncerer ny EP og afslører teaser til musikvideo