Foto: PR

Det nye projekt Drop The Gun fra danske Sara Savery er i dag ude med singlen “Deeper” og en tilhørende musikvideo. 

Drop the Gun er et nyt projekt af den danske sanger, sangskriver, multiinstrumentalist, producer og DJ Sara Savery. Sara bor til dagligt i New York, hvor hun også har startet projektet Drop the Gun, der udkommer med en debut EP den 2. juni på hendes eget pladeselskab Fan Out Records. Nu kan Sara dele singlen “Deeper”, og i musikvideo ser vi Sara i en drømmetilstand. Hun vandrer mellem røde bjerge, og kommer til en verden, hvor alt foregår i langsomme fragmenterede momenter. Sara deler følgende tanker om videoen:

Læs også  Funklende nyt singleudspil fra Vera: Lyt til "Diamonds"

“Sangen er som et glimt ind i et øjeblik mellem et kærestepar. Hun fortæller ham, at han ikke behøver have sine parader oppe, fordi hun er der for ham. “Going deeper”, som der gentages i omkvædet, refererer til sensualiteten imellem dem og er også en metafor for at lære hinanden at kende på et dybere niveau.”

I videoen er det skuespilleren og danseren Darnell Wickham, der spiller over for Sara Savery. Videoen er instrueret af forsanger og stifter af Blue Foundation Tobias Wilner og filmet i Saras families hus i de franske alper. Den selvbetitlede EP Drop the Gun er skrevet, produceret og indspillet af Sara Savery i hendes studie i Brooklyn.Musikkens bærende elementer er tilbagelænede beats og solide melodier, der viser en rolig og sensuel intensitet. Også i tekstuniverset er omdrejningspunktet de sensuelle sider af et forhold. Se det nye udspil fra Drop The Gun lige her:

Læs også  Nûrnbear minder os om fællesskabet og ordets betydning på deres nye single