Foto: Tommy Frost

Stemningen er rå og støvet i The Bowdashes nye single-udspil , som inviterer lytteren med ind i en vild og lovløs verden. 

The Bowdashes består af Linn Holm på guitar og vokal, Nana Nørgaard på keys, harpe og vokal, og Tim Hede Jensen som leverer trommer til deres live-optrædener.
Sammen spiller de rå, distortet og dragende folk-rock.

Læs også  SINGLEPREMIERE: Hajk ude med ørehængeren "Untouch"

De to kvinder har tidligere spillet sammen i andre konstellationer, men udgav sidste sommer deres første single “Copenhagen Gold Rush” som The Bowdashes. Som vi skrev dengang, var dette med hjælp fra flere anerkendte musikere som Stine Hjelm Jacobsen (Electric Lab Lady) og Nick Lee (ulige numre).
Nu er The Bowdashes ude med en ny single, som er andet udspil forud for deres kommende debut-EP til efteråret. Den første single hedder “In Control” og udkom 1. maj i år.
Ligesom deres andre udgivelser er singlen produceret hos THIS Recording Company.

Læs også  MONTI slipper knivskarp dobbeltsingle og musikvideo til "Let it Flow & $igns"

Singlen der bærer det episke navn “The Love & Death of the Owl Hoot Trail Riders”, lægger sig godt op ad duoens tidligere temaer med fortællinger om cowboys i Det Vilde Vesten. I videoen er bandet ligeledes klædt i Western-tøj i salon-stil og som glædespiger overfor to sammenbidte cowboys.
Videoen er særligt visuelt interessant, som du kan se lige her:

Læs også  Blue Foundation ude med ny imponerende musikvideo som optakt til kommende EP