Foto: Martin Davidsen

Det københavnsk-baserede rock/punkband Big Mess udgiver på fredag den 29. september deres andet album Try To Enjoy It, men nu kan du høre det allerede her. 

Det er melodisk punk der strømmer ud af højtalerne, når man sætter Big Mess på: Musik du kan skråle med til, musik du kan danse uhæmmet rundt til, men også musik der rummer en mere melankolsk og eftertænksom undertone.
Flere af sangene viser en blødere side af det ellers rå og punkede band, med elementer som strygere og slideguitar i “Noboy’s Favorite” og det luftige korarrangement i “Ny Kold”.
Sangen “2 Of You” skiller sig derudover særligt ud med dets bossanova-inspirerede akustisk guitar, blæsere og kantslag i claves-rytmer på trommerne. Sammen med forsangerens rå og hjerteskærende vokal er nummeret utrolig interessant.

Læs også  Nûrnbear minder os om fællesskabet og ordets betydning på deres nye single

De fire københavnske drenge udgav deres debutalbum You Know I Care i januar sidste år, og har siden udgivet singlerne “Kill ‘Em All” og “Pick Ur Queen” forud for fredagens album. Vi har som de eneste i Danmark, sammen med de udenlandske medier Idioteq (Polen) og Treble Zine (USA), fået lov at premiere albummet, som du kan høre lige her:

Læs også  Courtney Barnett annoncerer nyt album

Big Mess har desuden en række koncerter i vente i kølvandet på deres release:
30.09 • København – Musikcafeen, Huset (DK) Releaseshow m. Kamp & DJ Seahag
13.10 • Göteborg – 128:A (SE)
14.10 • Oslo – Blitz (NO)
02.11 • Vanløse – Kulturstationen (DK) m. Molly