Foto: PR

Amerikaneren, Conner Youngblood, har udviklet et sjældent miks af pop, folk og indie i countrymusikkens højborg Nashville. Nu er han aktuel med singlen “Everyday”. 

Er du vild med Bon Iver, rammer du nok ikke helt ved siden af ved at give Conner Youngblood et lyt. Du må dog ikke forvente, at det bliver det samme, for Youngblood er helt sin egen.

Læs også  Jada annoncerer sin første turné: "Mutual Selfcare Tour"

Det er svært lige at placere den amerikanske multiinstrumentalist og sanger Conner Youngblood i en bestemt genrekategori. Han spiller mange instrumenter, inklusivt klarinet, harpe og banjo, er derudover også virkelig god til at skate, og så blander han genrer som folk, indie og pop i sit afdæmpede musikalske projekt. Trods Youngbloods mange sider er hans musikalske univers på sin vis ret simpelt, men utroligt smukt.

Læs også  Janelle Monáe annoncerer nyt album med to singler og tilhørende videoer

Conner Youngblood var iblandt de 17 kunstnere, vi synes du skal holde øje med i år 2017og sidste år var han nomineret til Anchor Awards på den tyske festival Reeperbahn Festival. I forgårs udgav han singlen “Everyday”, som du kan høre lige her: