Foto: Slowolf på Carpark Festival // Stillhoff Photography

Carpark Festival, der løber af stablen i juli måned, afholder den 11. maj et pre-party, hvor du kan opleve fire spirende danske kunstnere, som også er at finde på festivalplakaten.

Carpark Festival er en gratis musik- og kulturfestival der i år finder sted d. 28.-29. juli under Bispeengbuen mellem Frederiksberg og København. Festivalen stræber efter at skabe en anderledes og spændende festival-oplevelse i det rå byrum under Bispeengbuen. Der vil på de to dage præsenteres 20 koncerter med kunstnere fra den danske upcoming scene, samt afvikles en række spændende aktiviteter og andre kulturtiltag.

Læs også  NorthSide har fundet plads i programmet og føjer tre nye navne på plakaten

Fire ud af de 20 navne, som vil pryde dette års festivalplakat, er blevet afsløret, og de vil varme publikum op til et pre-party, der kommer til at foregå den 11. maj på RUST. Her kan du opleve det københavnske band Flugt, der spiller ‘gourmetpop’, hvilket bunder i simple synthesizer-flader, fremaddrivende trommer og en ekspressiv vokal. Indenfor samme genre finder du Malte, hvis musik veksler mellem det følelsesladede og de små snævre betragtninger om livet. Derudover kan du opleve den fremadstormende dansksprogede duo Rest In Beats og lade dig suge ind i deres poetiske tekstunivers, samt den 25-årige engelsksprogede rapper Silhouette, som vil vise sin fortolkning af, hvordan hiphop skal lyde anno 2017.