Foto: Le Petit Russe

De er et af Canadas mest omtalte bands lige nu, og mens vi venter på deres andet album Blue Ceilings, som er på gaden den 24. februar, kan vi varme op med deres nye single “I Know The Feeling”.

The Franklin Electic er et alernativt folk-pop band fra Montreal, Canada, der blev dannet i 2012 og består af Jon Matte, Martin Desrosby, Kevin Warren og Ken Pressé.

Læs også  M.I.L.K. ude med fredagssinglen "Slow Emotions"

De udgav i 2014 deres debutalbum This Is How I Let You Down, der førte til et hav af positiv omtale og over 100.0000 måndelige lyttere på Spotify.

Canadierne er blevet sammenlignet med navne som Fleet Foxes og RY X og har desuden turneret med Mumford and Sons, Edward Sharpe and the Magnetic Zeroes og Ben Howard.

Læs også  Blue Foundation ude med ny imponerende musikvideo som optakt til kommende EP

Temaet i gruppens nye single er en gammel traver, kærlighed. En gammel traver, der dog aldrig bliver for gammel. Den er nem at relatere til, og har du brug for at forsvinde ind i et andet univers for en stund, så tryk “play” okay?

Videoen til nummeret er instrueret og filmet af den prisvindende videoinstruktør Kristof Brandl, der blandt andet har lavet videoer for Skrillex og Monogrenade.

Læs også  SINGLEPREMIERE: Hajk ude med ørehængeren "Untouch"

Vi er sikre på, du ikke kan undlade at blive forelsket i dette smukke nummer:

Bandet spiller desuden fem koncerter i Skandinavien til april, som bliver annonceret inden længe. Vi krydser fingre for, at bandet også lægger vejen forbi Danmark.