Foto: PR

Den canadiske popsangerinde DYLYN er klar med hendes anden single “Secret”, en storladen og hudløst ærlig sang om sangerindens fortid. 

DYLYN er en canadisk sangerinde fra Toronto, og er et nyt skud på den internationale popstamme. Hun har tidligere på årets udgivet hendes debutsingle “Mimosa”, der blev modtaget med stor ros fra mange internationale musikblogs. Nu er sangerinden ude med efterfølgeren til “Mimosa”, nemlig den storladne og smukke single “Secret”. Den meget sigende titel afslører, at nummeret går meget tæt på sangerinden liv, og “Secret” skiller sig derved meget ud fra debutsinglen, der var en glad og dansabel popsingle. Omkring “Secret” fortæller DYLYN:

Læs også  SINGLEPREMIERE: Eerie Glue på banen med "Endorphins"

“Den her sang er meget personlig. Mit liv blev vendt op og ned, og resulterede til sidst i denne sang. “Secret” blev meget terapeutisk for mig, og sangen hjalp mig med at håndtere denne her forfærdelige ting, som der rammer mange mennesker. Tidligere har utroskab været et meget tabubelagt emne, især i sange. At skrive denne her single, gav mig chancen for at connecte med en masse folk, også dem af mine fans, som selv har skilte forældre. Det blev en bekræftelser af, at jeg ikke var den eneste, som har gennemgået det her.” 

DYLYN viser stort potentiale på hendes nye single, og bliver et spændende navn at følge i fremtiden. Du kan høre den nye single “Secret” lige her:

Læs også  Superorganism er ude med ny single fra det kommende debutalbum