Britiske Paige Bea præsenterer slagfærdig og velspillet elektro-soul på ny single

Britiske Paige Bea præsenterer slagfærdig og velspillet elektro-soul på ny single

Foto: Rosie Marks

Den talentfulde britiske sangerinde og sangskriver, Paige Bea, følger i dag op på hendes debutsingle fra sidste år. Den nye single er et indblik i et jordnært tekstfelt med en uovertruffen orkestrering.

Paige Bea fra det sydlige London debuterede med rasende hast sidste år med udgivelsen af singlen ”Pick Up Your Heart”, der vækkede stor begejstring hos flere medier – blandt andet Clash Magazine. Nu er lyden af den dystre og lunefulde soul vandret over Nordsøen.

Læs også  Unknown Mortal Orchestra vender tilbage med efterårskoncert i København

I dag cementerer den officielle udgivelsesdag for Paige Beas seneste skud på stammen, ”Your Echo”, der er ude via Lapsang House. Singlen havde premiere via BBC Radio 1Xtra, hvor bevågenheden ligeledes har været stor.

”Your Echo” er skrevet og mixet i Premises Studios sammen med samarbejdspartnerne KINDER, Jonjo Keefe fra Park Hotel og Teresa Origone fra Bad Honey.

Læs også  Det bedste vi så på Haven Festival 2018

Tracket åbnes af en katedralsk-associerende vokal, der i bedste betydningsbærende forstand tager form som et rungende ’ekko’. Den dundrende fremmarch fra synthbassens altomsvøbende væsen trækker lytteren ned ad en mørk, men komfortabel, æstetisk sti. Den smagfulde kombination af det jazzede islæt og soulens rodfæstethed i den prangende vokallevering, står i fuld flor, når lydbilledet opvartes af den delikate produktion, der henter inspiration i et elektronisk særpræg.

Læs også  Nils Frahm - Haven Festival 2018

 

Lyt til “Your Echo” her: