#BOTMA16: Her er vinderne

#BOTMA16: Her er vinderne

Foto: Phlake // Morten Nordstrøm

Femte version af vores årlige prisfest Bands of Tomorrow Music Awards er netop løbet af stablen på Kulturhuset Islands Brygge igår. Gik du glip af festlighederne og er nysgerrig på, hvem der løb med de i alt ni priser, så har vi samlet et overblik til dig her. 

Det var en aften i musikkens tegn, da vi lørdag den 1. april åbnede op for den årlige prisuddeling Bands of Tomorrow Music Awards. I løbet af aftenen hyldede vi nogle af de mange, mange artister, der har svedt, grædt og blødt for den musik, de har lagt så meget arbejde i i det forgange år. I alt 45 artister, både danske og udenlandske, var nomineret, i kategorier som ‘Årets Rock Navn’, ‘Årets Pop Navn’, ‘Årets Danske Udgivelse’ og, ikke mindst, den 100% publikumbestemte hovedpris ‘Årets Danske Navn’, som i år gik til duoen Phlake, der må siges at have haft et temmelig mindeværdigt år 2016.

Udover de ni prisuddelinger bød aftenen også på optrædener fra de spirende nye artister Broer, der åbnede showet, Vida Sophia, Bene, Electric Elephants og De Danske Hyrder, som rundede af.

Der skal lyde en kæmpe tak til alle, der kom og gjorde aftenen til en, vi sent vil glemme, og som gad være med til at hylde alle de nominerede og vinderne samme med os. Ligeledes siger vi hjerteligt tak til alle de mange frivillige, der har lagt timer i vores arrangement i både månederne, dagene, timerne og sekunderne op til, og under, showet. I er uundværlige og har gjort et fantastisk stykke arbejde. Og sidst men ikke mindst tusind tak til alle jer, der i hverdagen følger med på sitet og spreder kærlighed til musikken. You guys rock!

Få det fulde overblik over de nominerede og vinderne (markeret med fed):

ÅRETS ROCK NAVN
Jonah Blacksmith
Palace Winter
Communions
Yung
The Entrepreneurs

ÅRETS URBAN NAVN
Ukendt Kunstner
Emil Kruse
Benal
Moses: “Andreas”
De Danske Hyrder

ÅRETS ELEKTRONISKE NAVN
Farveblind
Blondage
Sekuoia
Brynjolfur
Noréll

ÅRETS METAL NAVN
Huldre
VOLA
Defecto
Bersærk
Rising

ÅRETS POP NAVN
Katinka
Chinah
Soleima
Kill J
TÅRN

ÅRETS INTERNATIONALE UDGIVELSE
Whitney – Light Upon The Lake
Júníus Meyvant – Floating Harmonies
Hinds – Leave Me Alone
Albin Lee Meldau – Lovers
ANOHNI – Hopelessness

ÅRETS INTERNATIONALE NAVN
Blossoms
Albin Lee Meldau
Dagny
LANY
ANOHNI

ÅRETS DANSKE UDGIVELSE
First Hate – The Mind Of A Gemini
Liss – First
Broer – Broer
Bisse – Højlandet
Chinah – Once The Lights Are On

ÅRETS DANSKE NAVN
Chinah
Bisse
SAVEUS
Benal
Phlake

Se billeder fra aftenen her.