Foto: Jason Idris Alami

Den elektroniske duo Blondage er klar med en musikvideo til deres seneste hitsingle “Stoned”. 

En legesyg og umiddelbar video er nu ude til Blondage singlen “Stoned”. Fyldt med sommer, forelskelse og venskab er den nye musikvideo, der er instrueret af Blondage selv, et lille mesterværk i sig selv. Videoen er halv improviseret på sættet, og det giver en uforudsigelig og let følelse i videoen, der stemmer perfekt overens med produktionen i “Stoned”. Blondage forklarer:

Læs også  SHERPA annoncerer ny EP og afslører teaser til musikvideo

“Vi havde en virkelig klar idé om, hvordan videoen skulle se ud, samt hvilken stemning den skulle afspejle. Så vi besluttede os for selv at instruere den. På forhånd havde vi kun to idéer; at vi skulle spise åndssvage ting gennem videoen, som om vi havde munchies, og at vi skulle have en cool gruppe af piger klædt i denim i et lyserødt rum. Det lyserøde rum illustrerer den sensuelle og drømmende side af teksten, hvor en pige forelsker sig i en anden pige for første gang.”

Læs også  SINGLEPREMIERE: Hajk ude med ørehængeren "Untouch"

Videoen finder sted delvist i et kæmpe drivhus og delvist i et showroom i Normann Copenhagen. Blondage har fået kreativ hjælp af Jonas Bang, der har stået for at filme videoen, og Mikkel Stenild der har sørget for redigering. Omkring videoens locations fortæller duoen:

“De locations, vi arbejdede med, var endnu bedre, end vi havde håbet på og inspirerede os til hele tiden at få nye ideer, den dag vi filmede. Det var fuldstændigt et tilfælde, at der var blå krukker i drivhuset, der matchede Esbens trøje. Vi følte, vi havde vundet i lotto, da vi så dem stablet sammen i et hjørne. Det er blevet vores yndlingsøjeblik i videoen.”