Foto: Jason Idris Alami

Den danske duo Blondage er i dag klar med deres nye single “Stoned”. 

Efter debut-EP’en Blondage i efteråret 2016 er det ikke meget vi har hørt til den danske elektroniske duo Blondage. Duoen, der består af Pernille Smith-Sivertsen og Esben Nørskov Andersen, har brugt tiden på at skrive en masse nye sange, og i dag kan de løfte sløret for den første – deres nye single “Stoned”. “Stoned” er et hårdtslående og tungt popnummer, der er en stærk kandidat til ægte sommerhit. Sangen beskriver en sommerdag ved poolen, og Blondages unikke lyd og stemning går op i en højere enhed med blandingen af de to vokaler og den legesyge produktion. Esben fortæller:

Læs også  Drew debuterer med den sjælfulde single "Keeping Up"

“Vokalerne blev indspillet, mens Pernille sad på gulvet pakket ind i tæpper – morgenen efter en bytur. Det var som om, omkvædet skrev sig selv. Sangen handler om at opleve kærlighed gennem en tåge – lidt som at se sig selv udefra. Alle, der betyder noget for dig, er lige der, og du har aldrig lyst til at tage afsted.” 

Læs også  FORPREMIERE: Velovervejet dansksproget poesi på ny single fra Bæst

Sangen handler om kærlighed set fra en ung og omtumlet piges synspunkt. “Stoned” er lige dele attitude lige dele ungdoms-forvirring. Pernille forklarer følgende omkring tankerne bag “Stoned”:

“Der er den her rå skønhed ved at opleve en kærlighed, der er fremmed for dig til at starte med. Som en pige, der falder for en anden pige for første gang. Lyden, ordene og melodien passer så godt sammen. Når jeg hører det, er jeg der – som at kaste sig ud på dybt vand.” 

Kom i sommerstemning med “Stoned” lige her:

Læs også  Danske BAEST blandt de sidste annoncerede til by:Larm Festival 2018