Foto: Pumpehuset // PR

I løbet af sommeren vil Bands of Tomorrow endnu engang præsentere en række upcoming, danske bands i Pumpehusets Byhave. De næste to bands gæster Byhaven torsdag den 17. august. 

Igen i år indtager Bands of Tomorrow Pumpehusets Byhave med vores “Bands of Tomorrows Uimodståelige”-koncerter. I år vil der på fire torsdage henover sommeren blive præsenteret otte spændende navne fra den danske upcoming scene. Koncerterne vil brede sig over en lang række af genrer, alt fra hiphop til singer-songwriter.

De næste to bands der er blevet udvalgt til at spille i Byhaven er Pil og Pullman Brown, og koncerterne finder sted torsdag den 17. august 2017. Sæt kryds i kalenderen, så du kan fejre sommeren med lækre toner fra to spændende danske acts.

Læs også  18 skandinaviske navne du skal holde øje med i 2018

ACT#1: Pil

Det første navn, du kan opleve i Byhaven denne aften, er den danske sangerinde og sangskriver Pil. Hun laver engelsksproget pop med dybtfølt melankoli og nordisk nerve. Universet forener den elektroniske og organiske lyd. I foråret 2016 udkom Pils debut-EP Leak, og til efteråret udgiver hun sit debutalbum, hvorfra du kan høre førstesinglen “About Love” allerede nu. “About Love” handler om at vælge kærligheden frem for hadet, og udgivelsen af sangen markerede årsdagen for terrorangrebet i Paris den 13. november 2015. Pil har tidligere fået eksponering fra store medier som P1 og DR2 Dagen. Live flankeres Pil af trommeslageren Ander Justiniano og sangerinden Sandra Vlachakis på kor. Sammen skaber de tre et storladent og slagkraftige udtryk med en legende og uhøjtidelig tilgang til musikken. Glæd dig til at opleve Pils univers komme til live i Pumpehusets Byhave!

ACT#2: Pullman Brown

Pullman Brown laver udtryksfulde popsange om kærlighed, moralsk forfald og livets små fristelser. Med gyngende grooves og atmosfæriske lyde, fører Pullman Brown dig ind i et R’n’B-inspireret univers fyldt med nerve og iørefaldende melodier. Bandet består af Sanger Mikkel Kjær, guitarist Emil Wiendel, bassist Jens Rønne og trommeslager Magnus Christensen. Sammen formår de at give lytteren en vidtspændende oplevelse, der strækker sig fra low key melankoli til opløftende eufori. Bandet har været i det kreative hjørne, og til koncerten i Byhaven vil Pullman Brown løfte sløret for en masse nyt materiale – glæd dig!

Læs også  Weekendens Essentielle Udgivelser // Uge 6

Læs mere om koncerten og deltag i eventet her.