Foto: Pumpehuset // PR

Til sommer vil Bands of Tomorrow endnu engang præsentere en række upcoming, danske bands i Pumpehusets Byhave. De første to bands gæster Byhaven torsdag den 8. juni. 

Igen i år indtager Bands of Tomorrow Pumpehusets Byhave med vores “Bands of Tomorrows Uimodståelige”-koncerter. I år vil der på fire torsdage henover sommeren blive præsenteret otte spændende navne fra den danske upcoming scene. Koncerterne vil brede sig over en lang række af genrer, alt fra hiphop til singer-songwriter.

De første to bands, der er blevet udvalgt til at spille i Byhaven er KVADRAT og Rainbrother, og koncerterne finder sted torsdag den 8. juni 2017, så sæt kryds i kalenderen, så du kan skyde sommeren ordentlig i gang med lækre toner fra to danske fremadstormende bands.

Læs også  Jada annoncerer sin første turné: "Mutual Selfcare Tour"

KVADRAT

Vi er vilde med det københavnske band KVADRAT, som debuterede tilbage i 2014 med en imponerende live-session på Jazzhouse, der præsenterede numrene “Fossil”, “This New Thing” og “Decay”. Allerede her blev vi introduceret for forsanger og sangskriver Tobias Kropps vilde vokale færdigheder og bandets arrangementsmæssige overskud, som ligeledes illustreres på deres selvbetitlede debut-EP, der udkom i marts.

I 2016 udgav KVADRAT de to singler “Pieces of Hope” og “Give All Your Time”, der også er at finde iblandt EP’ens tilsammen fire numre, som alle har det tilfælles, at de er ambitiøse og velskrevet. Bandet blander forsanger Kropps hæse baryton-vokal med en stram og tilbagelænet rytmesektion, der får modspil af storladne stryger- og blæserarrangementer.

Læs også  Red Lama-interview og eksklusivt albumstream på "Motions" forud for release

RAINBROTHER

Efter en årrække på landevejen med indiefolk-projektet The Migrant har forsanger og guitarist Bjarke Bendtsen startet Rainbrother med en gruppe musikere i København. Gruppen spillede sine første koncerter sidste sommer, og har siden varmet op for blandt andet Palace Winter, The Heart and the Head (US) og Big Thief (US). Nu er kvintetten aktuel med debutalbummet Tales From the Drought, der blev udgivet i februar i år og forener intime rejsefortællinger med skæv, elektrisk rock.

Læs også  Blue Foundation ude med ny imponerende musikvideo som optakt til kommende EP

Rainbrother er stilsikre i deres udtryk og finder inspiration hos kunstnere som Neil Young, Tom Waits og The Doors. Forud for debutalbummet har gruppen udgivet de to singler “Blue” og Break Out”, som vækkede vores opmærksomhed. I allerførste uge af 2017 satte vi fokus på gruppen som Ugens Upcoming, hvor de blandt andet selv beskriver deres lyd som “Sprød og finurlig med et touch af drypstenshule”.

KVADRAT åbner showet i Byhaven kl. 18.45, og kl. 20.00 går Rainbrother på scenen. Koncerterne i Pumpehusets Byhave er gratis, og alle er velkomne. Hold dig opdateret ved at tilmelde dig Facebook-eventet lige her.