Arcade Fire og 11 andre navne til Haven Festival 2018

Arcade Fire og 11 andre navne til Haven Festival 2018

Foto: Arcade Fire // PR

Den nye festival med det dansk/engelske navn – er det en have, er det en port? skyder billetsalget i gang på fornem vis. Se lineuppet herunder.

Haven Festival er skabt af de fire venner Aaron og Bryce Dessner fra The National, kokken Claus Meyer og ølbryggeren Mikkel Borg Bjergsø. Sidste år var deres debut som festivalarrangører, og det gik over alle forventninger, med flotte hovednavne som Beach House og Bon Iver, og en festival der, på trods af en tydelig, svær første gang, kom rigtig godt fra start.

Læs også  Det bedste vi så på Haven Festival 2018

Nu har festivalen offentliggjort de første 12 navne for næste års fest, og det er en imponerende liste.

Arcade Fire er programmets følgende hovednavn, som netop nu er aktuelle med deres femte studiealbum Everything Now. De alternative, indie-rockende canadiere har fået opbygget sig en massiv fanskare, og det er en imponerende booking for Haven Festival.
Arcade Fire består af ægteparret Win Butler og Regine Chassagne, Will Butler, Tim Kingsbury, Sarah Neufeld, Richard Reed Parry og Jeremy Gara. I 2004 udkom deres debutalbum Funeral, og 14 år senere gæster de nu Haven Festival, større end nogensinde før.

Læs også  Arcade Fire - Haven Festival 2018

Resten af listen er som følger:

Ariel Pink
Big Thief
Brockhampton
Cancer
Einstürzende Neubauten
Kamasi Washington
Kevin Morby
Moses Sumney
Thåström
The Royal Danish Orchestra X Dessner
Unknown Mortal Orchestra

To-dages festivalen finder sted fra den 10.-11. august 2018 på Refshaleøen, og her kan du læse mere om Haven festivalen.