Foto: Seth Nicolas

I dag har den danske sanger og sangskriver Alex Vargas udgivet hans nye single “Warnings”. Singlen er en foreløber for hans debutalbum Cohere, der bliver udgivet den 31. marts. 

Dagens udgivelse “Warnings” fra Alex Vargas er et samarbejde med den amerikanske soul-sangerinde Kiah Victoria, som synger sangens følelsesladede afterchorus. “Warnings” er en lækker popsang, der lægger sig i tråd med de tidligere singler, som vi har hørt fra Vargas. Med den stærke vokal, de dominerende synths og tunge beats passer dagens udgivelse perfekt ind Vargas’ univers.

Læs også  Superorganism er ude med ny single fra det kommende debutalbum

Alex Vargas udgav sidste år hans debut-EP Giving Up The Ghost, hvor numre som “Solid Ground” og “Shackled Up” forinden havde fået meget omtale, streams og airplay. Vargas har efterfulgt sin succesfulde debut-EP med singlerne “Higher Love” og “Inclosure”, der alle er forløbere for sangerens debutalbum Cohere, der udkommer den 31. marts. Alex Vargas fejrer udgivelsen af Cohere ved at begive sig ud på en større turné, der blandt andet tager ham forbi lande som Sverige, England, Tyskland og Holland, og også alle de større danske byer. Udover turnéen giver Vargas også koncert på blandt andet SmukFest og Heartland Festival.

Læs også  Red Lama-interview og eksklusivt albumstream på "Motions" forud for release

Hør “Warnings” lige her: