Foto: Seth Nicolas

Den danske sanger Alex Vargas har i dag delt en musikvideo til sangen “Inclosure”, forud for sans debutalbum Cohere der udkommer den 31. marts. 

I dag er Alex Vargas klar med en musikvideo til singlen “Inclosure”. Videoen er instrueret af Oliver Knauer, der er en del af det kreative produktionsselskab Bacon. Knauer har tidligere lavet en lang række reklamefilm for store internationale brands som Burberry og Vagabond. Herhjemme har Oliver Knauer tidligere arbejdet med navne som Julias Moon og Phlake. Nu er Alex Vargas så den næste i rækken, til at vise hvad deres samarbejde har bragt med sig. En flot og gennemført video til singlen “Inclosure”, der på bedste vis tager fat i sangens tekst om frustration og kærlighedsdrama. Alex Vargas har tidligere fortalt, at sangen handler om en personlig oplevelse af konflikt, og er et opråb til at turde sætte ord på sine følelser for at opnå løsning eller forandring.

Læs også  Leon Bridges præsenterer den betagende single "Beyond"

Igennem hele foråret er Alex Vargas på turné i Danmark, og mange af koncerterne har allerede meldt udsolgt. Den 31. marts er Vargas klar med hans debutalbum Cohere. Indtil da kan du se den flotte musikvideo til “Inclosure” lige her: