Foto: PR

Aksglæde er i dag ude med musikvideo til hans seneste single “Næste Sommer”.

I dag kan du se Jacob Aksglæde danse rundt mellem lilla lys og planter, mens han synger den nye single “Næste Sommer”. Den festlige og flotte video er lavet af Daniel Charluck og Aksglæde selv. Aksglæde fejrede afslutningen af sin Danmarkstour i Vega i København med udgivelsen af “Næste Sommer”, et vaskeægte pophit, det er en stærk kandidat til sommerens soundtrack anno 2017. Omkring “Næste Sommer” fortæller Aksglæde:

Læs også  Badesøen Festival er nu klar med det fulde koncertprogram

”Singlen handler om, at man skal gribe chancen, mens tid er – ellers kommer man til at fortryde det inderligt. Det er i hvert fald noget, jeg kender ret godt til. På ’Næste Sommer’ synger jeg om at gribe kærligheden – men følelsen er jo universel og budskabet i sangen kan bruges i alle aspekter i ens liv”.

Læs også  VIDEO: Sofasession med ESPICHICOQUE

Singlen er første udgivelse efter den selvbetitlede og meget anmelderroste debut-EP fra 2016. Jacob Aksglæde – der nu kører Aksglæde som et solo-projekt – er klar til at feste med sine fans på “Næste Sommer”, og fortæller at der er endnu en EP på vej:

”Lige nu arbejder jeg benhårdt på at færdigøre en EP med nye sange, som nok vil skubbe til min kunstneriske profil. Derfor er jeg meget spændt på, hvad lytterne siger til det.”