Foto: Silvester // PR

Festivalen Musik i Lejet har netop føjet fem nye navne til årets musikprogram, heriblandt fremadstormende Silvester og den britiske popsangerinde Raye.

Musik i Lejet er en tredages festival, som siden 2009 har sørget for musik og fantastisk sommerstemning i Tisvildelejes smukke rammer. Musik i Lejet har siden sin start vokset gevaldigt, og har udviklet sig til at være en af Danmarks førende sommerfestivaler, med nogle af tidens mest fremadstormende musiknavne på plakaten. Indtil videre har arrangørerne løftet sløret for optrædende som Mew, The Entrepreneurs, Folkeklubben og Astrid S, og i dag har de føjet endnu fem navne til:

Læs også  Sunflower Bean lyser fredagen op med den nye single "Twentytwo"

Dagens eneste udenlandske navn er den britiske popsangerinde RAYE, som med fuld fart er på vej mod den internationale pophimmel. Hun har, på trods af sine blot 18 år, allerede arbejdet sammen med kunstnere som Nas og Stormzy og er lige nu er hun aktuel med sin anden EP Second. Også WhoMadeWho, Lord Siva og Pede B & DJ Noize er blevet føjet til programmet, foruden den danske fremadstormende poptrio Silvester.

Læs også  Schultz & Forever er ude med ny single fra det kommende debutalbum

Programmet byder således på følgende navne:

Mew / Karl William / Suspekt / IRAH / The Entrepreneurs / Folkeklubben / WhoMadeWho / Pede B & DJ Noize / Silvester / Raye / Lord Siva