Foto: Fickle Friends // PR

Tinderbox er lige om hjørnet, og de har hevet nogle store scoops hjem på plakaten som Haim, Die Antwoord og Kings of Leon. Men der er også en masse mindre navne på plakaten, som er værd at se! Her guider vi til fem spændende, internationale navne, som du ikke må misse på Tinderbox 2017. 

 

Throttle

Spiller lørdag den 24. juni klokken 16.30 på Magicbox

Throttle er et af navnene, der kan opleves på den elektroniske scenen Magicbox. Med sine kun 19 år, er den australske producer allerede et stort navn indenfor housemusikken, og han trækker på genrer som jazz, disco og funk i sine remixes. Han har selv døbt sin genre for “dirty disco”. Throttles remix af Aviccis “You Make Me” fik skaffet ham international opmærksomhed, og landede ham førstepladsen kl Hype Machines diagram, samt tolvte-pladsen på Beatport. Throttle har leveret musik til præsidentkampagnen i USA, han er signet af Warner i Australien og fik endnu engang stor opmærksomhed, da han remixede AlunaGeorges “I’m In Control”, der blev brugt til det populære Victoria’s Secret modeshow. Throttle er et hot og hypet navn på den internationale scene lige nu, og han kan med sin helt egen dirty disco sætte gang i enhver fest. Så find vej til Magicbox lørdag eftermiddag når Throttle indtager scenen!

Læs også  SINGLEPREMIERE: Eerie Glue på banen med "Endorphins"

Louis Berry

Spiller torsdag den 22. juni klokken 18.35 på Scene 4

Louis Berry er en ung englænder, der spillet god gammeldags rock’n’roll. Efter en hård opvækst i Liverpool, fik Berry skabt sig en succesfuld karriere med et nyt take på den klassiske rockgenre. Med store idoler som Johnny Cash og Jerry Lee Lewis, som inspiration blander Berry universet med Tupac-inspirerede tekster. Englands store radiostation BBC Radio 1 har allerede fået øjnene op for Berry, og han blev udnævnt som “et af de navne man skal holde øje med i 2017”. Koncerten på Tinderbox bliver englænderens første danske optræden, så hvis du vil opleve det før alle dine venner, har du nu chancen.

Fickle Friends

Spiller torsdag den 22. juni klokken 21.35 på Scene 4

Læs også  LUI HILL ude med flot livevideo til debutsinglen "5000 Miles"

Fickle Friends er endnu et britisk indslag på plakaten. Brighton-bandet spiller svævende og fængende synthpop, og har siden 2014 udsendt en række succesfulde singler. Bandet har nu udgivet debutalbummet Velvet, og er netop nu i gang med en opfølger til albummet. Tekstuniverset viser en dybere og mere eftertænksom side af bandet, og der berøres stærke emner som angst og ensomhed. Det giver bandet en personlig og modig kant, som man kun kan tag hatten af for. Med en energisk og livsbekræftende lyd er Fickle Friends en koncert du ikke må misse!

Lemaitre

Spiller fredag den 23. juni klokken 01.00 på Scene 4

Den elektroniske duo er booket til at gøre det de er bedst til – skabe en ægte natte-fest! Den norske duo Lemaitre indtager scenen efter midnat med deres hårdtslående og gennemarbejdede elektroniske produktioner nok skal komme til deres ret, og sætte gang i publikums fødder. Med de to succesfulde ep’er Relativity og Relativity 2 fik duoen slået deres navn godt og grundigt fast på den internationale, elektroniske scene. Efterfølgende har de udgivet en række ep’er, og har senest fået deres sang “Closer” med i en international reklame for Google Pixel-telefonen. Live har duoen to musikere med på scenen, så de er klar til at sætte smæk i de elektroniske produktioner – en fest du ikke må gå glip af!

Læs også  Rap-talentet Jack Prince ude med den stjernegode debutsingle "Realest"

Kaleo

Spiller fredag den 23. juni klokken 13.00 på Blå Scene

Kaleo er en islandsk kvartet, der blev kendte efter at have spillet på den store islandske festival Iceland Airwaves. Efter dette flyttede bandet fra Mossfellsbær på Island til Texas, og siden da har der været godt gang i karrieren. Kaloe har deres helt eget stemningsfyldte og moderne take på folkmusikken, og har fået stor opmærksomhed på grund af det. Med optrædender i store, amerikanske talkshows som “Conan” og “Jimmy Kimmel Live!” er det tydeligt at kvartetten bliver bemærket i denne tid. De er også at finde på soundtracket til blandt andet “Logan” og i serien “Orange is the new Black”. Oplev deres livlige og filmiske univers komme til live under solen på Blå Scene fredag eftermiddag.