SPOT 2024: South of Limbo kickstartede SPOT med en fed synthpop energi

Foto: South of Limbo // Marc Kjær Jensen (pressebillede)

På denne solrige fredag var det bandet South of Limbo, der havde æren af at åbne Ridehuset og kickstarte SPOT Festival i gang med en masse fantastisk synthpop.

5/6 stjerner

Ligesom enhver anden band, som man måske lige har hørt om, tager det altid lidt tid at varme op til bandet og dets musik, men drengene gav os nok energi til hele publikummet! Fra starten var der ingen tvivl om, hvem man så, fra den farverige scenografi til de lilla kostumer. South of Limbo var der for at tage publikum med på en rejse af synthlyde og dansebevægelser. I Ridehusets mørke rum havde bandet masser at arbejde med med rummets ekko. Lige fra starten gjorde de ambiant, naturlige lyde og selvfølgelig farven lilla overgangen mellem den solrige og lyse atmosfære udenfor og den noget mere dystre stemning i Ridehuset meget glidende, med de farverige lys og bandets uimodståelige energi.

Der var næsten ikke brug for et publikum; man kunne se, at bandet var i deres egen South of Limbo-trance, hvilket også gav publikumet em kæmpe energi. Meget levende dansebevægelser fra forsangersiden, poetiske fortolkninger af sangene, men også plads til, at hvert medlem af gruppen kunne skinne. Det var virkelig en glædelig start på festivalen, som vi ikke vil glemme.

Der er dog ingen tvivl om en ting: De her drenge er født til at være på scenen! Men med kun én sang på Spotify kan man kun tænke, hvor er resten? Vi vil have det hele!

Ela Soria-Lundberg
elasorialundberg@bandsoftomorrow.com