BJØRN kaster med hårdtslående stikpiller i ny single

Foto: Esther Madsen

BJØRNs nyeste single ‘Tog min tid’ udforsker succesens påvirkning af relationer gennem et dramatisk, mørkt udtryk.

Den danske rapper og producer BJØRN, er efterhånden en kunstner mange musikinteresserede er stødt på, om de ved det eller ej. Hitmageren har brugt starten af det nye årti på at cementere sig som et af den nye hiphop-generations mest lovende navne. I baglommen kan multitalentet nemlig prale over to velanmeldte EP-projekter fra sin solo-karriere, et frodigt partnerskab i det hiphoppede R&B-projekt UNG-SKAB, samt produktionsarbejde på udenlandske acts som Blanco og Abra Cadabra. Og efter et års udgivelsespause er BJØRN tilbage med den selvproducerede single “Tog Min Tid“, som første kapitel fra den kommende EP Håbløs Romantiker.

I det nye nummer udforsker BJØRN det eksterne pres musikindustrien påfører artister, og hvad der kendetegner de relationer som fødes ud af musikalsk succes. Rapperen formår dette gennem ublu stikpiller og vittige referencer til både Bubbi-Bjørne og elvere, der eksemplarisk balancerer trackets tematiske indhold.

Tog Min Tid” placerer sig som BJØRN hidtil mørkeste og mest dramatiske udtryk, der med atmosfæriske western-guitarer, den ondeste sub-bass, og pirrende strygerintro, fremhæver rapperens budskab.

Lyt til singlen her!

Andreas Madsen
andreasmadsen@bandsoftomorrow.com