eee gee – SPOT Festival 2022

Foto: PR
Venue: Park Scenen
Dato: Lørdag den 7. maj 2022

Popsangeren eee gee holdte lørdag aften koncert i det fri. En aften der bød på masser af solskin og festivalsglade mennesker, der opmærksomt svajede med til hendes behagelige toner.

3,5/5 Stjerner

Allerede før eee gee skulle gå på scenen, var der fyldt med mennesker, som både sad og stod foran scenen med øl i hænderne og godt humør. Solen stod nemlig højt på himlen, hvilket gav den perfekte festivalstemning. At folk havde valgt at slå sig ned lige netop foran Park scenen, var næppe et tilfælde. eee gee har nemlig, på trods af kort tid i branchen og få livekoncerter på CV’et, allerede opbygget sig en enorm popularitet blandt popmusikkens tilhængere, og leverede blandt andet en udsolgt headliner koncert på Hotel Cecil for kun en uges tid siden.

Hendes optræden på SPOT Festivalen, der samtidig var hendes femte livekoncert, havde overordnet set en energi der lå til den mere stille side, hvilket fint reflekterede hendes musik, der også ligger i den stille ende i skalaen. Selvom man kunne være bange for, at det gik udover publikums opmærksomhed, virkede de fleste optaget af de behagelige toner alt imens de svajede i takt til musikken. Dog nåede eee gees musik ikke at komme helt ud over scenekanten, som måske kunne skyldes hendes meget fastlåste performance foran mikrofonstativet, som kun blev brudt ved få lejligheder. Alt i alt var koncerten en rigtig fin oplevelse, hvor bandet skabte en fed dynamik ved at bevæge sig synkront til flere af numrene, og hvor sange som “Favourite Lover” og “Killing it” kunne få de fleste til at synge med.

Liv April Theede Lauridsen
livapriltheede@bandsoftomorrow.com