Emilie Eie flyder i en ophøjet tilstand af forelskelse

Foto: Anja Førland (Pressebillede)

Norske Emilie Eie træder frem som soloartist og har allerede smidt sin første single “floating” på gaden, som beskriver følelsen af at være stærkt betaget af nogen uden behovet for mere.

I fredags debuterede den norske sanger Emilie Eie som soloartist og udgav sin første single “floating”. Selvom dette er Emilie Eies debut, har hun masser af musikalsk erfaring fra hendes uddannelse på Jazzlinjen ved Universitetet i Stavanger og tidligere projekter som VALP, VOK ENS og Sincerely, Frank, hvor hun har stået på scenen flere gange. Nu er hun klar som soloartist, hvor hun både er sanger, sangskriver og ukulelespiller. Hendes musik trækker inspiration fra flere genre, og der kan derfor høres elementer fra pop-, rock-, folk- og indiemusik. Dertil vil fremtidige sange både være norske og engelske og omhandle alt fra kærlighed til politik og søde hunde. Sangen “floating” handler om kærelighed, men ikke i traditionel forstand. Om sangen Fortæller Emilie Eie:

– “floating” handler om at blive så stærk betaget af nogen, at man er tilfreds med bare at være til stede i de følelser uden et ønske om at de skal udvikle sig til noget mere. Ved ikke at søge efter at få disse følelser gengældt, kan man i en periode i stedet for bare flyde i denne ophøjede tilstand af forelskelse, til den en dag flyder videre.

Lyt til singlen “floating” her.

Tags:
Liv April Theede Lauridsen
livapriltheede@bandsoftomorrow.com