DØSSI omfavner glæden og kærligheden

Foto: Monica Engeseth (pressebillede)

Artisten DØSSI er nu klar til at vise en anden side af sig selv med den kærlighedsfulde single “Jasmine, darling”, der er med til at skabe en ny æra i hendes musikalske karriere.

Den norske sanger og sangskriver DØSSI, som til hverdag går under navnet Ingrid Døssland, har for nylig udgivet en ny og lidt anderledes single “Jasmine, darling”. Tidligere på året udgav hun dobbeltsinglen “last time together/how it ended”, der, ligesom EPen bluebirds, tager udgangspunkt i healingprocessen efter et tab, og er derfor i den lidt tungere og følsomme ende. Her er “Jasmine, darling” markant anderledes, da dette nummer er hendes hidtil mest glade sang, hvor hun omfavner glæden ved kærlighed. Om sangen fortæller DØSSI:

– “Jasmine, darling” er tre minutter med ren og skær kærlighed. Den handler om at svæve i en slags kvalm kærlighedsbobbel, som er meget behagelig at befinde sig i og som lader dig glemme alt andet udenfor.

Den nye, glade kærlighedssang markerer samtidig også en ny æra for den norske musiker, der er med til at vise vejen for, hvad vi kan forvente os af hendes debutalbum, som er klar senere i dette år.

Lyt til singlen “Jasmine, darling” på Spotify her.

Tags:
Liv April Theede Lauridsen
livapriltheede@bandsoftomorrow.com