fbpx

PREMIERE: Tomas Høffdings nye musikvideo er en hyldest til de glimt af livet, hvor alting føles ekstra vildt og vigtigt

Foto: Dennis Morton (pressebillede)

Det er med stor fornøjelse, at vi er med til at præsentere Tomas Høffdings spritnye musikvideo til sangen “Månesyg”. I begyndelsen af 2021 udkom WhoMadeWho-forsangen med sin debuterende soloudgivelse i form af albummet ‘Ild, Drømme, Frihed og Fred’, hvorpå man selvfølgelig også finder “Månesyg” – et nummer der, i følge Høffding selv, er arnestedet for hele pladen.

Med den anmelderroste debutplade i ryggen, står Tomas Høffding stærkt, og er klar til at fremvise musikvideoen til “Månesyg”. Sangen er den første dansksprogede i rækken, og den handler om at hive sig selv ud af trivialiteten og hverdagen, i længslen om at mærke de glimt hvor livet bliver vildt, farligt, smukt og vigtigt. Lyrikken rammer følelsen af at ville storme væk fra normaliteten og simpelthen bryde fri i dans, løb, skrig og sang. Sangteksten bor som en slags undertekstspor i musikvideoen, så man virkelig kan smage på de livgivende ord, mens man nyder videoens portrættering af Tomas Høffdings månesyge.

Læs også  Nyt og fint singleudspil fra Wolf Alice

Musikvideoen introduceres med seks ord skrevet med versaler: DET ER LIGE NU DET SKER. Ordene klinger i seerens baghoved, som en slags mantra for sangens inderste budskab, alt imens videoen skiftevis portrætterer Høffding, der cykler rundt i Københavnske gader om natten, og en dansende fyr i læderjakke og dyremaske, der opløfter stemningen.

Typisk forbindes ordet ‘månesyge’ med varulve der om natten skifter fra deres generiske menneskekrop, til den ukontrollerede og farlige ulve-eksistens. Den slags forvandling fra almindeligt til ekstraordinært liv, er også essensen af musikvideoen til “Månesyge”. Den kommer med en trang til at udforske verden, og være sulten på livet i alle dets uforudsigeligheder. Vi er betagede af den vilde video, og opfordrer stærkt til, at man giver sig selv et øjeblik til at opleve den. God fornøjelse!

Læs også  Uimodståelige Afskum kommer til Dexter
Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com