fbpx

INTERVIEW: Asbjørn Hvelplund fra Verdens Sidste Idé er træt af at kigge ind ad. Derfor er den nye EP en beskrivelse af verden – og verden er uhyggelig

Foto: Morten Rygaard (pressebillede)

Verdens Sidste Idé har netop udgivet EP’en ’Jordiske Chancer’, der udspringer af den afmagt der kommer, når man er tom for ord. Derfor hev jeg fat i frontmanden fra Verdens Sidste Idé, Asbjørn Hvelplund, til en snak om verdenssituationen, corona og ’Jordiske Chancer’.

»Det er lidt som om, at jeg er blevet helt vildt træt af følelser og det nære. Musikinterviews skal altid handle om følelser og sådan noget. Det var som om, jeg nærmest udviklede allergi mod det vi egentlig gik og lavede, så det blev ambitionen at prøve at skrive noget, der var inspireret af verden«
Det var den tilgang, der endte ud i at blive Verdens Sidste Idés nye EP, Jordiske Chancer. At lade være med at se for meget indad og prøve at lade sig inspirere af verden. Men for et band der lever af netop det nære og det følsomme, var det et sats pludselig at vende snuden udad, og lukke resten af verden ind i deres musikalske univers.

Bliv medlem i dag og

få adgang til alle fordelene.

Adgang til samtlige artikler og indhold. Gå på opdagelse i de nyeste trends, dybdegående interviews og spændende nye artister.

Bliv medlem for 29 kr/md – ingen binding.

Er du allerede medlem? Log ind her.

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com