fbpx

Rangleklods deler spændende skabelsesberetning

Foto: Flemming Bo Jensen (pressebillede)

Med en interessant og innovativ metode deler Rangleklods skabelsen af sit næste album via livestream på sin Instagramprofil.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Hvis man følger ham på Instagram, har man nok allerede opdaget, at Rangleklods livestreamer sin arbejdsproces i forbindelse med tilblivelsen af næste album. Manden bag projektet, Esben Nørskov Andersen, var træt af den arbejdsform han før havde brugt og havde brug for fornyelse som han uddyber:

Jeg kunne ærlig talt ikke overskue endnu en ensom proces i studiet, så jeg begyndte at overveje, hvordan jeg kunne invitere folk ind i min skabelsesproces. Jeg vil vise alle dele af studiearbejdet, fra de store euforiske ”a-ha øjeblikke” til frustrerende skriveblokader. For at få det til at lykkes, har jeg brugt lang tid på at bygge et setup, der giver et detaljeret, dynamisk og medrivende indblik i min proces i studiet. Der er ikke er noget filter, ingen efterredigering og alt vises frem. Målet er at slippe kreativiteten fri og skabe et fællesskab omkring musikken, hvor alle kan byde ind.

Rangleklods er ikke den første til at dele sin musiks skabelsesproces for følgerne, også Lydmor har livestreamet tilblivelsen af noget af hendes musik. Rangleklods er dog noget mere struktureret omkring forløbet og følger et skema der ser således ud:

Læs også  M.I.L.K.: Alle kroppe er sommerkroppe!

Monday_Clean_Slate kl. 14.00:
En ny sang startes fra scratch. Fokus på sangskrivning, melodi og dialog med de, der ser med – og på at holde monday blues så langt væk som muligt.

Wednesday_Visitor kl. 14.00:
Onsdag er en artist på besøg, og seerne introduceres til deres arbejde gennem en samtale om proces og kreativitet. Hvis gnisten antændes, vil det også resultere i et musikalsk samarbejde for åben skærm.

Thursday_Trial&E-Rorr kl. 14.00:
Torsdage starter med et lydeksperiment, og går enten videre over i helt minimale 4-i-gulvet tracks eller arbejder videre på tidligere påbegyndte skitser.

Friday_Fabrications kl. 21.00 – ca. hver anden fredag:
Hver anden fredag er der minikoncert med improviserede live-jams henover skitser, ambiente soundscapes eller nye fortolkninger af allerede udgivne sange.

Sikke et spændende forløb der uden tvivl er værd at stikke snuden i og opleve.

Læs også  HUNNID22 udlever deres Walter White-fantasier i ny musikvideo

[/ihc-hide-content]

Tags:
Jakob Bjerrum Thisted
jakobthisted@bandsoftomorrow.com