fbpx

Stephen Fretwell udgiver smuk og personlig single som forløber til kommende album

Foto: Holly Whitaker

Med personlig lyrik, en smuk melodi og inderlig stemning er Stephen Fretwell igen klar med ny musik og et kommende album.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Forud for Stephen Fretwells tredje album, har han nu udgivet singlen “Oval” samt en tilhørende musikvideo med sanselige billeder. Singlen handler om kærlighed, og det vil være et tema, som går igen på albummets andre numre. Sangen er rolig, inderlig og betagende, mens lyrikken er personlig og fængende.
Om “Oval” fortæller Fretwell:
Det er en sang om ægteskab, virkeligheden omkring det og de ricisi man løber. Da min exhustru var gravid med vores første søn, flyttede vi til en lejlighed nær Oval i London. Efter vores ægteskab gik i stykker for et par år siden, havde jeg brug for at skrive en sang for at komme videre. Jeg skrev derfor “Oval” som handler om min exhustru, som står og kigger ud af vinduet fra lejligheden i Oval på sit nye liv som mor, vores nye liv som forældre. Jeg vil prøve at vise, at det smukke i at være blevet beriget med at være blevet forældre, ofte også er hjemsøgt med tabet af noget andet samtidig.

Lyt til singlen på Spotify.
Se musikvideon på YouTube.

Læs også  MØ udgiver single med et stærkt budskab

[/ihc-hide-content]

Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com