fbpx

Statisk rammer kogepunktet i energisk live-video

Foto: Daniel Hjorth

Statisk har antændt lunten til deres musikalske bombe, og det er kun et spørgsmål om tid, før den eksploderer og rammer alle, der står i nærheden. Indtil videre har duoen to singler bag sig, og ligesom til deres første single “Højshus”, er de nu klar med en energisk live-video til “Sprængstof”.

Ligesom debutsinglen kredser “Sprængstof” om ungdommen, og den følelse af udødelighed, mange unge har. Der er i det hele taget mange ligheder mellem “Sprængstof” og ungdommen. Men modsat indersiden af ungdommelige hoveder, så er kaoset i “Sprængstof” kontrolleret og balanceret. Nu er der ovenikøbet kommet en visuel dimension til singlen, hvor seeren bliver inviteret med ind i Statisks studie. I studiet bliver man mødt af forsanger Mathias Ranch Skov, der nærmest hvileløst går rundt om sig selv, mens han leverer en imponerende vokalpræstation.

Læs også  Nyt musik fra L.O.C.

Hele bandets energi er ekstremt voldsomt, og allerede efter cirka 30 sekunder, da trommerne sætter ind, har seancen nået kogepunktet. Alligevel formår de at opretholde energiniveauet, og det er i den grad et kig værd.


Se den sprængfarlige live-video her.

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com