fbpx

Den danske rock-duo AR jagter det uperfekte

Foto:  Lasse Snorgaard

Der er fuld smæk på ængstligheden, når AR åbner op for følelserne. Deres nye dobbelt-single “AR 3” er et frisk pust ind i en hverdag, der ofte fremstår poleret og perfekt. På AR 3 er alle facader lagt i graven, og resultatet er to ærlige, følsomme og velskrevne rocksange.

De seneste år er dansksproget rock heldigvis begyndt at blomstre igen. Den næste blomst i færd med at springe ud, er den danske duo AR, der laver klassiske guitarbasserede rocksange med en mørk og dyster lyd. Nu er de klar med deres tredje udgivelse i form af dobbeltsinglen “AR 3”, der indeholder de to numre “Svantevit” og “Ondt i jeres Hjerter”. Sangene er indspillet på gammeldags manér, og det har været vigtigt for AR ikke at lægge for meget lid til moderne teknologi. De fortæller:

Læs også  Nyt musik fra L.O.C.

Det er ikke teknologien, der giver AR sin lyd, men derimod en langt mere primitiv og organisk indspilningsproces. Vi skal tilbage til lysten og gnisten til at spille musik. Vi skal ikke bero os på, at den rigtige mikrofon eller autotune kan redde det hele.

Om det er den primitive proces, der giver den rene, ærlige følelse, er ikke til at sige. Men den ængstlige vokal og de langsomme hårdtslående guitarer giver virkelig følelsen af, at AR tømmer deres hjerte for alt dets mørke, og det er en fornøjelse at lytte med på. Du kan finde dobbeltsinglen her:
Spotify

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com