fbpx

Kojaques afslappede stil sætter ro på dine bekymringer for fremtiden

Foto: Anthony O’Connor

Den unge irske rapper Kojaque har startet et ambitiøst hiphip-projekt. Og i dag er han ude med den tilbagelænede single “No Hands”, der er en reflektion over hans barndom, og det sted han er vokset op. Med afslappet, men stilsikker rap, spejler singlen sig, i den stræben mange har om at gøre deres forældre stolte.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Kojaque er ude på at sætte Irland på kortet i hiphopmiljøer verden over. Nu er han ude med en ny single, der skal hjælpe til netop dette, og “No Hands” har potentiale til at efterlade et tydeligt aftryk. Sangen er en livsreflektion, som Kojaque fik idéen til på sin 21 års fødselsdag. Han fortæller:

Læs også  BATHSHEBA frigiver en video, der bekræfter nøjagtigt hvor cool hun er

– Den [sangen] handler om at vokse op. Jeg skrev den på min 21 års fødselsdag, så den er et par år gammel. Jeg tror, jeg bare reflekterede lidt over min barndom og prøvede at komme på gamle minder. Der lader til, at der er en ret universel følelse af, at når man er ung, så vil man gerne gøre sine forældre stolte.

Der opstår en god kontrast, mellem den ofte stressede følelse man har i sin ungdom, og den tilbagelænede, afslappede rap Kojaque leverer. For selvom sangen handler om skuffelser og uvished, så er det som om, at hans afslappethed smitter. Til sangen følger desuden en virkelig flot musikvideo, der skildrer forholdet – og forskellen – mellem barn og voksen. Den kan du se her
Lyt til “No Hands” her
Spotify
Apple Music

Læs også  SØNTH Collective har lavet et fælles hyldest-album

[/ihc-hide-content]

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com