fbpx

CHINAHs musikvideo er lige så eventyrlig som singlen

Foto: PR

I går aftes havde CHINAH premiere på deres musikvideo til deres nye single.

Vi kender efterhånden alle CHINAH, som et band, der tør eksperimentere med lyd, iscenesættelse og deres visuelle fremtræden. Også i deres nye single “What I’ve Become” bliver der eksperimenteret, med et anderledes lydbillede, end vi er vant til fra gruppen. Musikken bevæger sig mod en mere futurisk lyd, som danner associationer til det uendelige univers og fjerne planeter. Du kan læse mere om musikken i vores tidligere artikel.

Musikvideoen lægger sig solidt op ad disse ideer med animerede billeder af en smuk stjernehimmel, galakser, planter, blomster, dyr og andre væsener. Det hele er samlet i et animeret rum, som giver ideen om, at man kan drømme sig langt væk, selvom man blot sidder derhjemme. Videoen er smuk, kreativ og spritny. Tjek den ud og drøm dig langt væk, mens den eventyrlige musik brager ud gennem dine højtalere.

Læs også  Der er rå vokal og fandenivoldske guitarer på De Forbandedes agenda

Se musikvideoen her.

Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com