fbpx

Nyt, skønt singleudspil fra mimi bay

Foto: Ki Rodriguez

I fredags udgav svenske mimi bay singlen, “no doubt”, der klinger optimistisk på trods af sin sårbare tekst.

Den svenske singer/songwriter og multi-instrumentalist, Mimi Bergman – alias mimi bay – udgav i fredags en skøn, ny pop-single ved navn “no doubt”. Lyden er optimistisk og farves af jazzede akkorder, lækre lo-fi-trommer og legende synthesizer-melodier, mens teksten er helt sårbar og har usikkerhed og selvtvivl som hovedtematikker. Om sit nye udspil fortæller mimi bay selv:

– Jeg skrev “no doubt” i efteråret 2020, et par måneder efter eksamen. Jeg var lige blevet færdig med skolen og fyldte mine dage med at lave musik i min studiolejlighed, og det fik mig til at føle mig lidt afkoblet fra omverdenen. Mine venner startede på universitetet og nye jobs, og pandemien fik mig til at tvivle. Jeg spekulerede på, hvordan jeg ville komme videre, hvor jeg ville hen og om jeg gjorde nok for det.

Hør “no doubt” her:
Spotify
Apple Music

Tags:
Simone Wester Larsen
Simonelarsen@bandsoftomorrow.com