fbpx

Carte Blanche blander funky guitar med finurlig lyrik

Foto: Jeppe Mangurten Tørsleff

De to søskende bag Carte Blanche har valgt at bryde med deres band, og forfølge lysten til at dyrke et mere rocket univers. Debut-singlen “Primadonnanykker” er et finurligt mix mellem funk, pop og rock. Med et følsomt og åbenthjertet tekstunivers, lægger de sig i slipstrømmen af nogen af de helt store danske folkehelte.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Nogen gange laver man det man elsker at lave, men samtidig kan man mærke, at det ved at køre af sporet. I sådanne situationer kan man være nødt til at give slip på det trygge og hjemmevante, og følge sit hjerte – selvom det måske ikke er den nemmeste vej. Søskendeparret bag Carte Blanche, Emil og Johan Stormdal, har fulgt deres hjertes kald om at lave musik i et rocket univers, og nu er første etape på rejsen tilgængelig for alle i form af “Primadonnanykker”.

Læs også  Nyt og fint singleudspil fra Wolf Alice

Sangen er en hudløst ærlig beskrivelse af de følelser man går igennem, når kærligheden går galt, og lyrikkens finurligheder leder tankerne hen på store dansksprogede artister som TV-2 og Lars HUG. Den flotte, malende tekst er pakket ind i funk-guitar og 80’er-agtige synthesizer-lyde, der tilsammen skaber, både den glæde man forventer af fra funk og reggae, men også den melankoli man elsker fra de danske folkehelte. “Primadonnanykker” er den første single fra den kommende EP, der udkommer senere i år. Du kan lytte til singlen her:
Spotify

[/ihc-hide-content]

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com