fbpx

Alexander Grandjean udgiver første singleforløber med tilhørende video til sit kommende debutalbum

Foto: Sara Jordan

Alexander Grandjean er nu ude med sin single, “No Words”, og en tilhørende musikvideo. Desuden teaser han for sit kommende debutalbum, ‘Via Motion’.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

I fredags udgav den danske artist, sanger, sangskriver og producer, Alexander Grandjean, sin single “No Words”. På lydsiden blandes latinamerikanske-elementer, spansk monolog og mexicansk trompet med et moderne R&B-beat, mens teksten og musikvideoen handler om kropslig kommunikation (hence sangtitlen). Om nummerets tilblivelse, fortæller Grandjean:

– I lufthavnen på vej hjem [fra Oregano, USA] hørte jeg en spansk guitar, der fangede min opmærksomhed. Jeg spurgte fyren [guitaristen], hvad han spillede, og han svarede, at det bare var improvisation. Jeg bad ham spille det igen, så jeg kunne optage det på telefonen, og den optagelse er introen til sangen.

“No Words” er første teaser for Grandjeans debutalbum, Via Motion, som udkommer til sommer. Alle numrene fra albummet vil udkomme med en tilhørende musikvideo, så det kan man jo glæde sig til. For nu, kan du se musikvideoen til “No Words” på Youtube, eller høre singlen her:
Spotify
Apple Music

[/ihc-hide-content]

Simone Wester Larsen
Simonelarsen@bandsoftomorrow.com