fbpx

Stille, akustisk – og ikke mindst pandemifrustreret – ny single fra Liush

Foto: Liad Far

I fredags udgav Liush sit andet singleudspil “thetimewewanderoff”, og snart får vi også en EP fra artisten.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Endnu en pandemisang er blevet til – denne gang fra singer/songwriter, Liush. Sangen hedder “thetimewewanderoff” og er kun anden udgivelse fra artisten. Nummeret er drømmende folk med akustisk guitar, Liushs fine vokal og masser af følelser. Om udspillet fortæller Liush:

– Sangen indfanger momenter og tanker, som jeg har haft i de første vanvittige måneder af pandemien – alle de vanskeligheder og stærke følelser, der opstår i isolation. Forvirret, frustreret og langt fra både mit hjem og dem, som jeg elsker, kom alt dette ud i form af en sang.

Liush vil udgive sin debut-EP, der også vil få titlen thetimewewanderoff, senere i løbet af året.
Hør titelsangen her:
Spotify
Apple Music

[/ihc-hide-content]

Tags:
Simone Wester Larsen
Simonelarsen@bandsoftomorrow.com