fbpx

Nápoles genskaber din jordforbindelse med tilbagelænet single

Foto: Namarijana

Den svenske R&B-kunstner Nápoles er allerede godt i gang med sin karriere i hjemlandet. Hendes nye single “Know My Place” er endnu et eksempel på, at hendes evner til at lave tilbagelænede R&B-sange er udover det sædvanelige.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Napolés er vokset op i Stokholm, men har rødder i både Cuba og Rusland. Hun er derfor et godt eksempel på, hvordan det at vokse op med flere forskellige kulturelle indtryk, kan resultere i en fuldendt musikalitet. Hendes nyeste single “Know My Place” vidner om netop dette. Om sangen fortæller Nápoles:

– “Know My Place” er mit bud, på en klassisk tilbagelænet popsang. Sangen bringer dig tilbage til de tidlige 90’ere/00’ere, men den har samtidig en følelese af at være ‘up to date’. Jeg skrev teksten som en påmindelse til mig selv om at bevare jordforbindelsen. Meditation og daglig reflektion er afgørende for mig.

“Know My Place” er virkelig en sang der får dig helt ned i tempo, og hvis man lukker øjnene, kan man uden tvivl bruge den til at lade tankerne flyve frit rundt i hovedet. Du kan lytte til den her:
Spotify
Apple Music

Læs også  Wonderfestiwall bliver ikke afholdt i 2021

[/ihc-hide-content]

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com